Nieuws

Itensify Inzichten

“Hier leest u de laatste ontwikkelingen van Itensify.” November 2023

Deel dit artikel

Spannende updates van Itensify!

Beste gewaardeerde lezer,KLM - HSP Pro

Het is alweer enige tijd geleden sinds onze laatste nieuwsbrief op 15 december 2022, maar wees gerust, we zijn zeker niet inactief geweest tijdens deze periode. Velen van u kennen ons van het slangendruktesten, maar wist u dat wij al enkele jaren actief zijn in de luchtvaartsector? Nee? Zo werken wij al een tijdje samen met KLM Maintenance. De afgelopen maanden waren wij betrokken bij KLM, met de nadruk op het testen en borgen van de veiligheid van vliegtuigmotoren. De machine die KLM gebruikt is gebaseerd op onze HSP.

Wij zijn blij u vandaag spannend nieuws te kunnen brengen! …

 

De QuickConnect – Flange Fastner

Naast onze luchtvaartinspanningen kondigen we met trots ook de ontwikkeling aan van een gloednieuw, innovatief product door onze getalenteerde ingenieur, GertJan. Misschien heb je al een glimp van dit opwindende product opgevangen op onze sociale mediaplatforms. De QuickConnect – Flange Fastner biedt een gestroomlijnde en efficiënte manier om flenzen te bevestigen, vooral voor het testen van slangen. Met zijn speciaal ontworpen mechanisme zorgt deze sluiting voor een strakke en betrouwbare verbinding, waardoor het risico op lekken en storingen tijdens het testproces wordt geëlimineerd.

Wil je meer weten over de QuickConnect – Flange Fastner?

We hebben ook een video van dit product. Bekijk het hier.

 

 

De Itensify-Familie

We zijn blij om u kennis te laten maken met de nieuwste toevoeging aan ons Itensify-team: Linda, onze toegewijde marketingspecialist. Linda heeft zich bij ons aangesloten met een schat aan ervaring en een passie voor alles wat met marketing te maken heeft. Haar expertise en innovatieve ideeën zullen onze marketingstrategieën zeker naar een hoger niveau tillen en ons helpen nieuwe hoogten te bereiken.

Wij zijn van mening dat ze fantastisch bij ons team en onze missie past.

Image Itensify.eu

Als onderdeel van ons streven om u op de hoogte en betrokken te houden, vinden wij het essentieel dat u Linda leert kennen en op de hoogte blijft van alle spannende ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Met haar aan boord kijken we ernaar uit om meer inzichtelijke inhoud, waardevolle updates en spannende projecten met jullie allemaal te delen.

Doe met ons mee en heet Linda welkom bij de Itensify-familie! We zijn ervan overtuigd dat haar vaardigheden en toewijding zullen bijdragen aan ons voortdurende succes. Als u vragen heeft of Linda persoonlijk gedag wilt zeggen, neem dan gerust contact op met haar.

 

Maak je klaar!

“Tot de volgende nieuwsupdate!
Maak je klaar voor een nieuw tijdperk waarin je op de hoogte blijft. We doen er alles aan om u op de hoogte en betrokken te houden, zodat u bij elke stap deel uitmaakt van het Itensify-traject. Als u ooit vragen of ideeën heeft, of gewoon uw interesse in ons werk wilt kenbaar maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Uw feedback en betrokkenheid zijn ongelooflijk waardevol voor ons.
We kunnen niet wachten om in de nabije toekomst nog meer spannende verhalen en inzichten met jullie te delen!
Team Itensify

Subscribe Now