Nieuws

Itensify Insights

Maart 2024

Deel dit artikel

Beste gewaardeerde lezer,

Herinnert u zich de EasyLogging promotie die we vorige maand hielden? Of het nu ja of nee is, we zijn verheugd om aan te kondigen dat we een winnaar hebben van deze promotie.

Wij zijn blij u vandaag spannend nieuws te kunnen brengen! …

We hebben een Winnaar!

en het winnende bedrijf heet: Amniflex B.V.

Op donderdag 28 maart 2024 hadden we een videogesprek met Rob van Beek van Amniflex. Rob was zich niet bewust van het doel van het telefoontje. Wij hebben dit heerlijke moment speciaal voor jou vastgelegd. Bekijk de video hier. Voel je je teleurgesteld? Maak je geen zorgen,EasyLogging Software is beschikbaar voor ieder bedrijf dat meet, registreert en kwalificeert. Wilt u meer weten? Voel je vrij omcontact op te nemen – wij zijn hier om al uw vragen te beantwoorden.

Let’s meet Hermann

Met ruim 25 jaar ervaring in druktechniek,Hermann brengt waardevolle expertise naar ons team. Zijn uitgebreide kennis van drukgerelateerde toepassingen is van groot belang bij het adviseren over verschillende uitdagingen. Hermann is onze CCO (Chief Commercial Officer) bijItensify. Hij zal u bijstaan en adviseren bij elke drukgerelateerde vraag of verzoek dat u heeft. Voel je vrij om Contact op te nemen met Hermann!

Get ready

you are valuable to us

Tot de volgende nieuwsupdate!

Maak je klaar voor een nieuw tijdperk waarin je op de hoogte blijft. We doen er alles aan om u op de hoogte en betrokken te houden, zodat u bij elke stap deel uitmaakt van het Itensify-traject. Heeft u vragen, ideeën of wilt u gewoon uw interesse in ons werk kenbaar maken, aarzel dan niet om dat te doen neem contact op!  Uw feedback en betrokkenheid zijn ongelooflijk waardevol voor ons. We kunnen niet wachten om in de nabije toekomst nog meer spannende verhalen en inzichten met jullie te delen!”

Team Itensify