EasyLogging

Breng uw data-acquisitie naar een hoger niveau

EasyLogging Data Acquisition Itensify

EasyLogging is de perfecte oplossing wanneer professionele opslag van testgegevens een vereiste is. EasyLogging genereert een digitaal testcertificaat in A4-formaat inclusief grafiek. Wanneer klant- en objectgegevens worden ingevoerd vanuit de database (die wordt meegeleverd), is het certificaat binnen enkele seconden na de test gereed. Het certificaat wordt vervolgens rechtstreeks op de computer of server opgeslagen.

Testen uitvoeren met testopdrachten

EasyLogging biedt diverse aanvullende opties waarmee de data-acquisitie verder geoptimaliseerd kan worden. Zoals het automatisch genereren van testcertificaten op basis van testopdrachten. De operator hoeft zelf geen gegevens in te voeren, waardoor het proces minder foutgevoelig is. Op basis van de testopdracht weet de operator precies wat hij moet doen. De testopdrachten kunnen ook vanaf een computer vanaf een andere locatie / kantoor naar het testsysteem worden gestuurd.

Meer opties

  • Aangepaste lay-out van het testcertificaat
  • Individuele certificaten bij het testen van meerdere objecten
  • Certificaatopslag per gebruiker of afdeling
  • Verzend en ontvang klant- en objectgegevens van en naar een Excel-bestand.
  • ERP-integratie
  • En veel meer

Download brochure EasyLogging

Kwaliteitscontrole

Be one step ahead in quality control

Itensify verkoopt niet alleen druktestsystemen, we gaan een stap verder. Wij bieden een oplossing voor de gehele kwaliteitscontrole. Naast het vernieuwende druktestsysteem bieden wij tevens een oplossing voor het digitaliseren van het testproces (data-acquisitie) én het sneller aansluiten van het testobject met behulp van QuickConnect. Dit concept noemen we ‘The total circle of quality control’.

Meer weten

Data acquisition, QuickConnect, Test system