HSP Pro

Testbereik: tot 4150 bar (60.000 psi)

HSP pressure test system Itensify

De HSP Pro hogedrukunit voert op een veilige, ergonomische en snelle manier een druktest uit. De HSP Pro is de perfecte unit voor elke werkplaats die een eenvoudige, snelle en veilige druktest van hydraulische slangassemblages vereist. Ook kleppen, buizen, fittingen en andere druk houdende objecten kunnen in de HSP Pro worden getest. De testobjecten bevinden zich ​​in een veilige geïntegreerde testruimte.

Luchtaandrijving of elektrische aandrijving

De HSP Pro kan worden gekozen met een luchtaandrijving of een elektrische aandrijving. De elektrische aandrijving heeft veel voordelen, zoals een laag geluidsniveau, lage onderhoudskosten en een laag energieverbruik. De elektrische aandrijving is geschikt voor zware tests. Voor minder zware toepassingen wordt een lucht aangedreven systeem aanbevolen.

Handmatig bediend of computergestuurd

De HSP Pro Standard is de handbediende versie. De HSP Pro Advanced is de computergestuurde versie.

De HSP Pro is op zichzelf staand, klaar voor gebruik en geschikt om water, olie of water-olie en water-glycol-emulsies als hogedrukmedium te verwerken. Voor andere vloeistoffen kunt u contact opnemen met Itensify.

Kenmerken:

  • Slechts één afsluiter om de druk af te laten
  • Manometer met veiligheidsglas, de Advanced heeft een druksensor
  • Gemakkelijk af te lezen en te bedienen dankzij het schuine paneel met duidelijke instructies
  • Veilige testruimte: L= 2950 mm, D= 1350 mm, H= 950 mm
  • Gemakkelijke en nauwkeurige drukinstelling
  • Continuïteit door hoogwaardige, slimme en solide systeemopzet
  • Duurzaam door RVS frame en panelen

Kwaliteitscontrole

Be one step ahead in quality control

Itensify verkoopt niet alleen druktestsystemen, we gaan een stap verder. Wij bieden een oplossing voor de gehele kwaliteitscontrole. Naast het vernieuwende druktestsysteem bieden wij tevens een oplossing voor het digitaliseren van het testproces (data-acquisitie) én het sneller aansluiten van het testobject met behulp van QuickConnect. Dit concept noemen we ‘The total circle of quality control’.

Meer weten

Data acquisition, QuickConnect, Test system