HSP Pro

Met ruime testruimte ideaal voor grote slangen en andere drukhoudende objecten

Testbereik: tot 6000 bar

De HSP Pro hogedruk testbank voert op een veilige, ergonomische en snelle manier een druktest uit. De HSP Pro is de perfecte unit voor elke werkplaats die een eenvoudige, snelle en veilige druktest van hydraulische slangassemblages vereist. Ook kleppen, buizen, fittingen en andere druk houdende objecten kunnen in de HSP Pro worden getest. De testobjecten bevinden zich ​​in een veilige geïntegreerde testruimte.

De HSP Pro is eenvoudig te bedienen door het paneel met duidelijke instructies. Er kunnen extra opties worden toegevoegd om uw testproces te optimaliseren, zoals een extra lagedrukpomp, barstbox en EasyLogging datasoftware.

Luchtaandrijving of elektrische aandrijving

HSP pro druktest systeem ItensifyDe HSP Pro kan worden gekozen met een luchtaandrijving (4000 bar) of een elektrische aandrijving (6000 bar). De elektrische aandrijving heeft veel voordelen, zoals een laag geluidsniveau, lage onderhoudskosten en een laag energieverbruik. De elektrische aandrijving is geschikt voor zware tests. Voor minder zware toepassingen wordt een lucht aangedreven systeem aanbevolen.

Handmatig bediend of computergestuurd

De HSP Pro Standard is de handbediende versie. De HSP Pro Advanced is de computergestuurde versie.

De HSP Pro is op zichzelf staand, klaar voor gebruik en geschikt voor leidingwater als hogedrukvloeistof (neem voor andere vloeistoffen zoals olie, water/olie en water/glycol contact op met Itensify).

Kenmerken:

  • Slechts één afsluiter om de druk af te laten
  • Manometer met veiligheidsglas, de Advanced heeft een druksensor
  • Gemakkelijk af te lezen en te bedienen dankzij het schuine paneel met duidelijke instructies
  • Het test object kan op een pallet in de ruime testruimte worden geplaatst
  • Veilige testruimte: L= 2950 mm, D= 1350 mm, H= 950 mm
  • Gemakkelijke en nauwkeurige drukinstelling
  • Continuïteit door hoogwaardige, slimme en solide systeemopzet
  • Duurzaam door RVS frame en panelen

 

Kwaliteitscontrole

Be one step ahead in quality control

Itensify verkoopt niet alleen druktestsystemen, we gaan een stap verder. Wij bieden een oplossing voor de gehele kwaliteitscontrole. Naast het vernieuwende druktestsysteem bieden wij tevens een oplossing voor het digitaliseren van het testproces (data-acquisitie) én het sneller aansluiten van het testobject met behulp van QuickConnect. Dit concept noemen we ‘The total circle of quality control’.

Meer weten

Data acquisition, QuickConnect, Test system