Dit is Itensify

Snel & accuraat testen

Elektrisch gedreven oplossingen

Verlaag operationele kosten

Onze missie

Be one step ahead in innovation and safety

Met meer dan 25 jaar ervaring aan boord ontwikkelt Itensify geavanceerde en hoogwaardige druktestsystemen voor de kwaliteitscontrole van druk houdende objecten. Itensify is opgericht door Inne IJntema met de visie om de traditionele manier van druktesten te veranderen. De ontwikkeling van de elektrische aandrijving was een belangrijke stap op dit gebied. Het is onze missie om klanten te helpen een stap vooruit te maken op het gebied van druktesten. Om de kwaliteit van het testproces te verbeteren en een veilig product af te leveren voor de eindgebruiker.

Onze aanpak

Inzicht in het complete testproces

Het gaat bij Itensify niet om snel zaken doen. Het vinden van een passende oplossing bij uw bedrijf, dat is ons doel. We starten daarom met een grondige analyse van uw testproces. Het is belangrijk voor ons om inzicht te krijgen in het totale testproces. Het doel van deze analyse is de pijnpunten uit het testproces weg te halen en met een verbeterd testsysteem of -proces uw kostenposten te reduceren. Tijdens de analysefase kunnen we u van dienst zijn met een business case-evaluatie die duidelijk de verlaging van de totale kosten en een verbetering van andere relevante aspecten aangeeft. Zo bent u ervan verzekerd dat u een oplossing krijgt voor een snel, betrouwbaar en efficiënt testproces.

Historie

Vernieuwingen in hoge druk testen

Het was tijd voor verandering. Met die gedachte is Itensify in 2010 opgericht door Inne IJntema die reeds vijftien jaar werkzaam was in de hoge druk testmarkt. In deze markt wordt nog altijd met name getest met de traditionele lucht gedreven aandrijving. Inne zag de mogelijkheid voor het ontwikkelen van een nieuwe en innovatieve manier van aandrijving: elektrisch. Daarnaast had hij nog twee doelstellingen: op zoek naar een oplossing voor de complete kwaliteitscontrole en het reduceren van operationele kosten in het testproces. Dit resulteerde in de het concept ‘The total circle of quality control’  waarmee het testproces wordt geoptimaliseerd. Itensify is hard op weg om de internationale markt te veroveren met innovatieve druktestoplossingen.

Vacatures

Werken bij Itensify

Werken bij een dynamisch bedrijf waar innovatie hoog in het vaandel staat, dat is werken bij Itensify. Itensify heeft als doel om de internationale markt verder te veroveren. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die ons daarbij kunnen helpen. Neem een volgende stap in je carrière en sluit je aan bij het Itensify team.

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Stuur gerust een open sollicitatie.

Solliciteren