QuickConnect

Bespaar tijd en sluit het testobject snel aan

De QuickConnect verkort uw testcyclus door testobjecten binnen enkele seconden te verbinden. Dit gebeurt op een veilige, ergonomische en snelle manier. Bespaar tijd en voorkom beschadiging of vervorming van het testobject. QuickConnect is de ideale oplossing voor elke werkplaats die druktesten van hydraulische slangassemblages of andere objecten vereist.

QuickConnect pressure test system Itensify      QuickConnect pressure test system Itensify        QuickConnect pressure test system Itensify

 

 

QuickConnect – Flange Fastner

Revolutionaire flensbevestiging met ongeëvenaarde snelheid

Met de allernieuwste technologie is de QuickConnect – Flange Fastner een game-changer in de branche, met een indrukwekkende vijf keer snellere installatie vergeleken met traditionele methoden. Stelt u zich eens voor hoeveel tijd u bespaart en hoe hoger de productiviteit die u zult ervaren met deze innovatieve oplossing. Elke set bevat acht speciaal ontworpen QuickConnect – Flange Fastners-bouten, vakkundig vervaardigd voor maximale efficiëntie en gebruiksgemak. Met vier schroeven aan elke zijde van de slang zet u uw flenzen in een mum van tijd stevig vast.

Bezorgd of het wel gaat passen? Nergens voor nodig!

Met de QuickConnect – Flange Fastner heeft u de vrijheid om uw eigen blindflenzen* te gebruiken. U hoeft niet in nieuwe te investeren als u deze al heeft. Indien gewenst kunnen wij op verzoek echter ook flenzen leveren. De Flensbevestigingen zijn geschikt voor het onderweg testen van slangen. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen en vereisen slechts 8 flensbevestigingen en 2 afdichtringen. De QuickConnect – Flensbevestigingen zijn ontworpen voor gebruik op blinde flenzen.

QuickConnect – Flange Fastner

“Met onze eigen Jurjen Dekker in de hoofdrol!”

“Zie je die vriendelijke meneer aan de rechterkant van je scherm? Ja, dat is Hermann, en hij is jouw aanspreekpunt voor alles over dit product. Indien nodig kan hij u zelfs een volledige brochure per e-mail sturen. Zeg dus gerust hallo en krijg alle informatie die je nodig hebt!”

Kwaliteitscontrole

Be one step ahead in quality control

Itensify verkoopt niet alleen druktestsystemen, we gaan een stap verder. Wij bieden een oplossing voor de gehele kwaliteitscontrole. Naast het vernieuwende druktestsysteem bieden wij tevens een oplossing voor het digitaliseren van het testproces (data-acquisitie) én het sneller aansluiten van het testobject met behulp van QuickConnect. Dit concept noemen we ‘The total circle of quality control’.

Meer weten

Data acquisition, QuickConnect, Test system