Customer Care

Snel & accuraat testen

Elektrisch gedreven oplossingen

Verlaag operationele kosten

Customer care

Persoonlijke en adequate service

Persoonlijke service staat bij ons voorop. Het Itensify customer care team staat voor u klaar en handelt alle klantvragen persoonlijk af. Onze deskundige medewerkers begrijpen dat uw testproces ongestoord door moet gaan en dat issues snel en adequaat opgelost moeten worden.

Onderhoud & Service

Ons preventieve onderhoudsprogramma

Onderhoud is van groot belang voor alle druktestoplossingen. Storingen en problemen aan testsystemen moeten zoveel mogelijk worden voorkomen. Daarom heeft Itensify een preventief onderhoudsprogramma ontwikkeld dat testgegevens analyseert. Hiermee wordt tijdig gesignaleerd wanneer een onderdeel aan vervanging toe is. Ontstaat er toch een onverhoopt probleem, dan zorgt ons serviceteam ervoor dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. We stellen alles in het werk om voorkomen dat het testproces stil komt te liggen.

Training

Goed geïnstrueerde operators

Om zo optimaal en veilig mogelijk met een druktestsysteem te werken, is het van belang dat uw medewerkers goed worden getraind. Wanneer wij een druktestsysteem bij onze klant installeren, verzorgt onze servicemonteur een training voor uw medewerkers. Daarnaast bieden we diverse trainingsmodules over testen en veiligheid die u als klant kunt afnemen.

Reserve onderdelen & calibratie

We zetten graag een stap extra voor u

Onze servicemonteurs staan voor u klaar. Voor het installeren van uw druktestsysteem of het oplossen van storingen. Wij hebben een grote voorraad onderdelen beschikbaar om u snel van dienst te kunnen zijn. Ook verzorgen wij de kalibratie van manometers en druksensoren voor onze klanten. Ons serviceteam zet graag een stap extra voor u.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op. Ons service team helpt u graag.