PPA/PPE Portable

Testbereik: tot 4000 bar (58,000 psi)

PPA pressure test system Itensify

De PPA/PPE  hogedrukunit voert op een veilige, ergonomische en snelle manier een druktest uit. De unit is gemakkelijk te verplaatsen doordat de unit licht en compact is. De PPA/PPE  is op zichzelf staand, klaar voor gebruik en geschikt voor leidingwater als hogedrukvloeistof (neem voor andere vloeistoffen zoals olie, water/olie en water/glycol contact op met Itensify).

LUCHTAANDRIJVING OF ELEKTRISCHE AANDRIJVING

De PPA is luchtgedreven en de PPE is elektrisch aangedreven. Met de elektrische aandrijving is er geen lucht nodig op de testlocatie. De luchtgedreven PPA heeft een testbereik tot 4000 bar en de elektrisch aangedreven PPE heeft een testbereik tot 100 bar. Lees hier de verschillen tussen de ektrisch aangedreven testsystemen en lucht aangedreven systemen.

De PPA/PPE wekt ook aandrijfkracht op voor bijvoorbeeld: hydraulisch gereedschap (schaar, krik, koppel- en boutspanning), hydraulische cilinders en persen.

Kenmerken

  • Slechts één afsluiter om de druk af te laten
  • Manometer met veiligheidsglas
  • Gemakkelijk af te lezen en te bedienen dankzij het schuine paneel met duidelijke instructies
  • Gemakkelijk te verplaatsen omdat de unit licht en compact is
  • Inkomende en uitgaande slangen eenvoudig aan te sluiten
  • Continuïteit door hoogwaardige, slimme en solide systeemopzet
  • Duurzaam door RVS frame en panelen

 

Download de brochures van PPA/PPE Portable

Kwaliteitscontrole

Be one step ahead in quality control

Itensify verkoopt niet alleen druktestsystemen, we gaan een stap verder. Wij bieden een oplossing voor de gehele kwaliteitscontrole. Naast het vernieuwende druktestsysteem bieden wij tevens een oplossing voor het digitaliseren van het testproces (data-acquisitie) én het sneller aansluiten van het testobject met behulp van QuickConnect. Dit concept noemen we ‘The total circle of quality control’.

Meer weten

Data acquisition, QuickConnect, Test system