HSC Custom

Testbereik: tot 4000 bar (58.000 psi)

HSC pressure test system container ItensifyDe HSC Custom is een hogedruk unit met een geïntegreerde testruimte in een container. Het maakt veilige, snelle en nauwkeurige hogedruktesten mogelijk in een ruime testruimte, geschikt voor grote testobjecten.

LUCHTAANDRIJVING OF ELEKTRISCHE AANDRIJVING

De HSC kan worden gekozen met een luchtaandrijving of een elektrische aandrijving. De elektrische aandrijving heeft veel voordelen, zoals een laag geluidsniveau, lage onderhoudskosten en een laag energieverbruik. De elektrische aandrijving is geschikt voor zware tests. Voor minder zware toepassingen wordt een lucht aangedreven systeem aanbevolen.

HANDMATIG BEDIEND OF COMPUTERGESTUURD

De HSC Standard is de handbediende versie. De HSC Advanced is de computergestuurde versie. De handmatige of automatische bediening kan op afstand plaatsvinden vanaf de buitenkant van de testruimte of in een geïntegreerde en veilige operatiekamer.

Kenmerken

  • 10 ft. Zeecontainer (andere formaten zijn mogelijk)
  • Testruimte is voorzien van easy access sloten op de rechter deur, hogedruk testuitlaat en retouraansluiting, RVS vloer met 2 afvoeraansluitingen, RVS werkbank, LED units, toegangscontrole en noodknop.
  • De bediening gebeurt via een WPA of WPE hogedrukunit.
  • Drukbegrenzer kan de maximale uitlaatdruk verlagen en kan worden geblokkeerd of vergrendeld.
  • Testmanometer met veiligheidsglas en aflezing in bar.
  • Testmedium (vloeistof): water, water-olie- en water-glycol-emulsies.

Kwaliteitscontrole

Be one step ahead in quality control

Itensify verkoopt niet alleen druktestsystemen, we gaan een stap verder. Wij bieden een oplossing voor de gehele kwaliteitscontrole. Naast het vernieuwende druktestsysteem bieden wij tevens een oplossing voor het digitaliseren van het testproces (data-acquisitie) én het sneller aansluiten van het testobject met behulp van QuickConnect. Dit concept noemen we ‘The total circle of quality control’.

Meer weten

Data acquisition, QuickConnect, Test system