TPA/TPE Trolley

Testbereik: tot 4000 bar (58,000 psi)

TPA high pressure unit trolley Itensify

De TPA/TPE Trolley hogedrukunit voert op een veilige, ergonomische en snelle manier een druktest uit. De TPA/TPE Trolley is de perfecte unit voor eenvoudige, snelle en veilige druktesten van hydraulische slangassemblages op locatie of in de workshop. Ook kleppen, buizen, fittingen en andere druk houdende objecten kunnen worden getest. De TPA/TPE Trolley is eenvoudig door één persoon te verplaatsen.

Luchtaandrijving of elektrische aandrijving

De TPA is luchtgedreven en de TPE is elektrisch aangedreven. Met de elektrische aandrijving is er geen lucht nodig op de testlocatie.

TPA high pressure unit trolley ItensifyDe TPA/TPE is op zichzelf staand, klaar voor gebruik en geschikt voor leidingwater als hogedrukvloeistof (neem voor andere vloeistoffen zoals olie, water/olie en water/glycol contact op met Itensify).

Kenmerken:

  • Slechts één afsluiter om de druk af te laten
  • Manometer met veiligheidsglas
  • Gemakkelijk af te lezen en te bedienen dankzij het schuine paneel met duidelijke instructies
  • Gemakkelijk te verplaatsen omdat de unit een trolley is
  • Inkomende en uitgaande slangen eenvoudig aan te sluiten
  • Continuïteit door hoogwaardige, slimme en solide systeemopzet
  • Duurzaam door RVS frame en panelen

 

Kwaliteitscontrole

Be one step ahead in quality control

Itensify verkoopt niet alleen druktestsystemen, we gaan een stap verder. Wij bieden een oplossing voor de gehele kwaliteitscontrole. Naast het vernieuwende druktestsysteem bieden wij tevens een oplossing voor het digitaliseren van het testproces (data-acquisitie) én het sneller aansluiten van het testobject met behulp van QuickConnect. Dit concept noemen we ‘The total circle of quality control’.

Meer weten

Data acquisition, QuickConnect, Test system