Nieuws

Itensify Insights

2024

Deel dit artikel

Geachte gewaardeerde lezer,

Welkom in de eerste maand van het nieuwe jaar, 2024. Het betekent het begin van een jaar boordevol nieuwe kansen en groeimogelijkheden. In deze nieuwsbrief ligt de focus op de mijlpaal van ons vakgebied: veiligheid. Een veilig veiligheidsfundament stuwt ons omhoog! Hoe houden de veiligheidsmaatregelen voor uw hydraulische objecten stand?

Ik wens u veel leesplezier en aarzel niet om contact op te nemen als u vragen heeft!

Hartelijke groeten,
Team Itensify

“Mobiliteit en veiligheid in ons werkgebied”

veilig gebruik

In ons vakgebied staat mobiliteit voorop als het gaat om het testen van objecten op de locatie van onze klanten. De vraag rijst: stuurt u uw slangen/objecten op om te testen, of kiest u ervoor dat een servicebus met testmogelijkheden naar u toe komt? Bij Itensify bieden we verschillende mobiele testoplossingen aan, zoals de PPElectric en de PPAir, Ideaal voor installatie in een servicebus. Deze mobiele units kunnen worden gebruikt met onze snelspaninrichtingen QCL en de Flange Fastner om nog sneller te testen.

Voor degenen die de voorkeur geven aan ultieme mobiliteit met een draagbaar testapparaat, is de TPE Trolley is een must-have. Veiligheid en ongevallenverzekering zijn belangrijke overwegingen, vooral gezien de gevaren die aan hydraulische slangen verbonden zijn, zoals drukpulsen, slijtage, veroudering, schade, gebrekkige integratie en meer.

Hydraulische slangen brengen specifieke risico’s met zich mee, waaronder gevaarlijke machinebewegingen, het slaan van slangleidingen als gevolg van onjuiste selectie of slechte kwaliteit, het wegslingeren van onderdelen als gevolg van drukval, lekkage van hydraulische vloeistof, brandgevaar en contact met hydraulische vloeistoffen waardoor huid- en oogirritatie of inademen van spuitnevel.

Om de veiligheid te garanderen van personeel dat hydraulische systemen hanteert, is het van cruciaal belang om hydraulische slangen regelmatig te controleren en te testen.

Daarom, continu testen iHet is absoluut noodzakelijk om de veiligheid te garanderen van personeel dat in direct contact komt met het testobject. Bij Itensify geven we prioriteit aan veiligheid en bieden we uitgebreide testoplossingen om de veilige werking van hydraulische systemen te garanderen.

Snel overzicht

de magie die zich ontvouwt

Ga op een opwindende reis met onze nieuwste video’s! Ga mee op avontuur terwijl twee van onze ingenieurs aan een spannende roadtrip beginnen, waarbij ze de essentie van de pure reiservaring vastleggen. Dompel jezelf onder in de kunst van onze uniek ontworpen creatie showcase in deze video, stuk voor stuk een bewijs van onze inzet voor hoogwaardig en innovatief design. Kijk mee als onze ingenieurs naadloos samenwerken, het creëren van een spektakel van teamwerk en creativiteit waarmee ons team zich onderscheidt.

Onlangs hebben wij genoten van een heerlijk teamdiner, gevolgd door een exclusief avondje bowlen op een fantastische lokale locatie in Drachten. Tot onze verbazing zijn sommige van onze teamleden niet alleen maar ingenieurs; het zijn bowlingmeesters! Ze beheersen de kunst van het nauwkeurig richten van een bowlingbal en tonen een passie voor zowel technische genialiteit als teamkameraadschap. Ondanks het stormachtige weer was het een ongelooflijke avond vol gelach en gedeelde momenten. Ervaar de betovering die ontstaat wanneer talent en teamwerk samenkomen bij Itensify!

 

 

 

Oh, bijna vergeten!…

jij bent belangrijk voor ons!

Oh, en trouwens, we hebben een heleboel kerstkaarten verzonden!

We zijn heel benieuwd: heb jij de jouwe ontvangen? Heeft het je vreugde gebracht? Wij zouden het geweldig vinden als u ons een plezier zou kunnen doen door op de onderstaande knop te klikken (Start onderzoek) en laat ons weten wat je ervan vond.

Team Itensify

P.S. Houd onze sociale media, website en e-mails in de gaten! Er komt een spannende promotie aan voor ons product: EasyLogging Software.Je maakt kans op een fantastische prijs: een heel jaar gratis gebruik met een licentie van 365 dagen!

Start Vragenlijst