Nieuws

Eindejaarsupdate van Itensify!

Spannend Nieuwsbericht

Deel dit artikel

Eindejaarsupdate van Itensify!

Beste gewaardeerde lezer,

Omdat we al ver in het nieuwe jaar zijn, is het vandaag 4 januari. We wilden even de tijd nemen om onze dankbaarheid te uiten en enkele opwindende updates van de Itensify-familie te delen. Eerst en vooral willen wij u hartelijk bedanken voor uw niet-aflatende steun en samenwerking gedurende het afgelopen jaar. Uw vertrouwen in ons is de hoeksteen van ons succes geweest en we waarderen de kans om samen te werken met zulke fantastische individuen en organisaties enorm.

Terwijl we het begin van dit nieuwe jaar omarmen, zijn we verheugd u te kunnen mededelen dat Itensify weer in actie is en klaar staat om u te helpen met alles wat u nodig heeft.

Ik wens jou en je dierbaren een vreugdevol vakantieseizoen vol warmte, gelach en momenten van reflectie. Moge het nieuwe jaar u succes, voorspoed en eindeloze kansen brengen.

Bedankt dat je deel uitmaakt van de Itensify-familie.

Hartelijke groeten,

het Itensify-team

 

 

Magie

In deze time-lapse zie je hoe ons team als de helpers van de Kerstman terwijl ze onze nieuwste testmachine inpakken met alle feestelijke flair van het seizoen. We hebben het met liefde, zorg en misschien een vleugje elfachtige magie verpakt.

 

Sneeuw en IJs – Tsjechië – Chomutov

Spannend nieuws van ons dynamische duo! Marten, onze Software Engineer, en Freerk, onze Onderhouds- & Servicemonteur, onlangs begonnen aan een roadtrip naar Parker in het hart van Tsjechië. Samen legden ze 740 kilometer af in onze vertrouwde Itensify-servicebus, op weg naar Chomutov – een reis van ongeveer 8 uur.

Het doel achter deze expeditie? Het uitvoeren van een reeks upgrades en innovaties bij Parker. Specifiek richtten ze zich op de implementatie van het HSC Volledig Nieuwe Besturingssysteem.

Een besturingssysteemupgrade voor HSC met ProSoftware, ERP-integratie, een barcodelezer, en een robuuste pc-opstelling met een stalen monitor, toetsenbord en muis. ERP-verbindingen zijn naadloos tot stand gebracht, en een scala aan nieuwe elektrocomponenten is geïntegreerd om de prestaties te verbeteren.

Nu stellen we u een vraag: In welke staat verkeren uw machines? Blijft u bij met de tijd? Proactieve upgrades kunnen haperingen in uw processen voorkomen, kosten besparen en ervoor zorgen dat uw productie niet tot stilstand komt.

Wilt u dieper ingaan op het gebied van efficiënte upgrades? Onze expert, Hermann, is hier om waardevol advies te bieden. Wacht niet tot er problemen ontstaan – blijf voor op de situatie!

 

Maak je klaar!

“Tot de volgende nieuwsupdate!”
“Bereid je voor op een nieuw tijdperk van goed geïnformeerd blijven. We zijn toegewijd om je op de hoogte te houden en betrokken te houden, zodat je elke stap van de Itensify-reis kunt volgen. Als je ooit vragen hebt, ideeën wilt delen, of gewoon je interesse in ons werk wilt uiten, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Je feedback en betrokkenheid zijn ontzettend waardevol voor ons.
We kunnen niet wachten om binnenkort meer opwindende verhalen en inzichten met je te delen!”

Team Itensify

Subscribe Now