Product Innovatie

Een complete oplossing met The total circle of quality control

Het ontwikkelen van een oplossing voor de gehele kwaliteitscontrole was één van de speerpunten bij de oprichting van Itensify. Dit resulteerde in ‘The total circle of quality control’. Dit concept bestaat uit de combinatie van een vernieuwend druktestsysteem, het digitaliseren van het testproces (data-acquisitie) en de QuickConnect.

Deel dit artikel

Innovatieve druktestsystemen

HSP pressure test system ItensifyItensify ontwikkelt en levert geavanceerde en hoogwaardige druktestsystemen voor de kwaliteitscontrole op druk houdende objecten. Ons assortiment varieert van draagbaar (compact lichtgewicht) en verplaatsbaar (trolley) tot stationair voor gebruik in de werkplaats. Met onze innovatieve druktestsystemen kunt u snel, economisch en nauwkeurig testen. Bekijk onze druktestsystemen.

Til uw data-acquisitie naar een hoger niveau
met EasyLogging

EasyLogging data aquisition ItensifyEasyLogging is de perfecte oplossing wanneer professionele opslag van testgegevens een vereiste is. EasyLogging genereert een digitaal testcertificaat in A4-formaat inclusief grafiek. Wanneer klant- en objectgegevens worden ingevoerd vanuit de database (die is inbegrepen), is het certificaat binnen enkele seconden na de test gereed. Het certificaat wordt vervolgens direct op de computer of server opgeslagen. EasyLogging biedt diverse aanvullende opties waarmee de data acquisitie verder geoptimaliseerd kan worden.
Meer weten.

Bespaar tijd met de QuickConnect

Quick Connect pressure test system ItensifyDe QuickConnect verkort uw testcyclus door testobjecten in enkele seconden te verbinden. Dit gebeurt op een veilige, ergonomische en snelle manier. Bespaar tijd en voorkom beschadigingen of vervormingen aan het testobject. QuickConnect is de perfecte oplossing voor elke werkplaats die druktesten van hydraulische slangassemblages of andere objecten vereist.

Houd me op de hoogte!

Houd me op de hoogte van productontwikkelingen en innovaties