Product Innovatie

EasyLogging: de volgende stap in data acquisitie

Een professionele opslag van testresultaten is steeds vaker een vereiste. Het afleveren van een veilig product is prioriteit en het vastleggen van de testgegevens is onmisbaar. Zowel de veiligheid van het product is daarmee gegarandeerd als ook de borging van de aansprakelijkheid.

Deel dit artikel

Als antwoord hierop ontwikkelde Itensify EasyLogging. Deze data-acquisitie software kan zowel op computer bestuurde als handbediende druktestsystemen geïnstalleerd worden. EasyLogging genereert een digitaal testcertificaat in A4-formaat inclusief grafiek. Wanneer klant- en objectgegevens worden ingevoerd vanuit de database (die is inbegrepen), is het certificaat binnen enkele seconden na de test gereed. Het certificaat wordt vervolgens direct op de computer of server opgeslagen.

Testen met behulp van testorders

EasyLogging biedt diverse aanvullende opties waarmee de data-acquisitie verder geoptimaliseerd kan worden. Zoals bijvoorbeeld het automatisch genereren van testcertificaten op basis van testorders. De bediener hoeft zelf geen gegevens in te voeren, waardoor het proces minder foutgevoelig is. Aan de hand van de testorder, weet de bediener precies wat hij moet doen. De testorders kunnen ook vanaf een computer vanuit een andere locatie/kantoor naar het testsysteem verzonden worden.

Meer opties

  • Testcertificaat lay-out op maat
  • Individuele certificaten bij het testen van meerdere objecten
  • Certificaatopslag per gebruiker of afdeling
  • Verzend en ontvang klant- en objectgegevens van en naar een Excel-bestand
  • ERP integratie
  • En nog veel meer

Houd me op de hoogte!

Houd me op de hoogte van productontwikkelingen en innovaties