Beste gewaardeerde lezer,

April brengt weer een spannend hoofdstuk in ons verhaal, met een uniek avontuur uit Zweden en een cruciale datum om in je agenda te noteren! Mis het niet!

Vrijdag 28 juni 2024

Wij zijn blij u vandaag spannend nieuws te kunnen brengen! …

Zander & Ingeström AB

Sweden

Ons team is onlangs begonnen aan een onvergetelijke reis naar Zweden, waarbij ze zich tijdens de reis zichzelf onderdompelden in de schoonheid van het Scandinavische landschap. Daar leverden de mannen een machine af bestaande uit de meeste geavanceerde technologie speciaal voor onze gewaardeerde klant: Zander & Ingeström AB.

Te midden van het adembenemende landschap, presenteerde Jan en Freerk met trots de HSP Pro E-Drive Advanced, een toppunt van moderne techniek, ontworpen om de prestaties en efficiëntie te verbeteren. Deze opmerkelijke machine vertegenwoordigt een synergie van innovatie en betrouwbaarheid en belichaamt ons streven naar perfectie.

Maar daar stopt ons avontuur niet. We hebben ons verdiept in het domein van oplossingen op afstand, waar technologie en gemak samenkomen. Wist u dat tegenwoordig tot 90% van de computergestuurde machineproblemen op afstand worden opgelost? Het is een bewijs van de kracht van connectiviteit en de vindingrijkheid van onze technici.

Door gebruik te maken van de mogelijkheden van externe toegang kan ons team machines op afstand diagnosticeren, problemen oplossen en zelfs repareren, waardoor de uitvaltijd wordt geminimaliseerd en de productiviteit wordt gemaximaliseerd. Deze baanbrekende aanpak stroomlijnt niet alleen de onderhoudsprocessen, maar maakt ook de weg vrij voor naadloze activiteiten in alle sectoren.

OPEN DAG

 Vrijdag 28 juni 2024

Doe mee op ons hoofdkantoor gevestigd te De Hemmen 19, 9206 AG Drachten, Nederland, voor een unieke kans om je te verdiepen in de wereld van geavanceerde technologie en innovatieve oplossingen. Blijf ons volgen voor meer details, want we onthullen steeds meer over over dit exclusieve evenement. Wij nodigen u van harte uit voor een leerzame dag vol kennisuitwisseling, netwerkmogelijkheden en een kijkje in de toekomst van testoplossingen en technische oplossingen en meer…

“Wij vragen u vriendelijk om ons te laten weten of u komt”*

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen en samen deze unieke dag te beleven.

* Het is niet nodig om je vooraf aan te melden. Iedereen is welkom. Voor ons is het alleen erg handig om in te schatten hoeveel mensen de open dag zullen bijwonen.

 

NEW Itensify Lease NEW

Maak kennis met Itensify lease

Maak kennis met Intensify Lease, vanaf € 284/maand! Betaalbare testmachines nu voor iedereen beschikbaar. Ontdek de prijzen op onze website en bereid je voor op innovatie!

ITENSIFY LEASE

Get ready

Je bent waardevol voor ons!

Tot de volgende nieuws update!

Klaar voor een nieuw tijdperk van op de hoogte blijven. We doen er alles aan om u op de hoogte en betrokken te houden, zodat u bij sommige stappen deel kan uitmaken van Itensify. Heeft u vragen, ideeën of wilt u gewoon uw interesse in ons werk kenbaar maken? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Uw feedback en betrokkenheid zijn voor ons ontzettend waardevol. We kunnen niet wachten om in de nabije toekomst nog meer spannende verhalen en inzichten met jullie te delen!”

Team Itensify