Vernieuwing in hoge druktesten? Greenline!

Be one step ahead in innovation and safety! Met de visie om de traditionele manier van druktesten te veranderen, werd Greenline ontwikkeld. Waar traditionele druktestsystemen werken op luchtaandrijving, slaan we met Greenline een nieuwe weg in: de traditionele systemen maken plaats voor elektrisch aangedreven hoogwaardige druktestsystemen. Een stap vooruit op het gebied van druktesten, maar óók voor u als gebruiker.

Een nieuwe weg in de testmarkt

Waarom gaan lucht aangedreven testsystemen ruimte maken voor Greenline? De aanleiding was tekortkomingen bij de traditionele druktestsystemen: lucht gedreven aandrijvingen zijn voor beperkt testbereik inzetbaar. Om genoeg flow en druk te bieden, zijn er vaak meerdere lucht gedreven pompen nodig. Dat niet alleen: het energieverlies is met deze traditionele systemen minimaal factor 3! Oftewel, er gaat minimaal drie keer meer energie verloren tijdens de druktesten. Dit maakt lucht een duur medium. De Greenline met haar elektrische aandrijving bewerkstelligd een schonere, snellere én nauwkeurigere test.

Krachtig en geschikt voor een groot testspectrum

Schoner, sneller, nauwkeuriger, maar ook een echte krachtpatser: de Greenline elektrisch aangedreven druktestunits zijn aangepast op de ontwikkelingen in de slangentestmarkt. Dit houdt in dat deze innovatie in onze druktestsystemen een groter testspectrum aankan: kleine en grote testvolumes, maar ook (ultra) hoge testdrukken en willekeurige combinaties hiervan. Traploos van 10 tot 6000 bar de druk controleren? Het kan met de Greenline systemen. Uiterst geschikt voor wanneer u veel test of in het gehele spectrum test.

Meer verschillen tussen de elektrisch aangedreven testsystemen en lucht aangedreven systemen? U leest er alles over in ons innovatiecentrum!

Greenline: een ware koploper

Greenline is het eerste elektrisch aangedreven druktestsysteem in de markt. Wij hebben een ruim aanbod aan druktestoplossingen. Van veld en mobiel testen, werkplaats testen tot extra opties om de kwaliteit van uw kwaliteitscontroles naar een nieuw level te brengen. Waar u zich ook bevindt in de markt van druktesten, wij bieden u de oplossing waar u naar zoekt. Wilt u meer weten over Greenline en de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.