Itensify is op zoek naar een:

Sales Support & Marketing Coördinator

(32-40 uur pw)

Werken bij een dynamisch bedrijf waar innovatie hoog in het vaandel staat, dat is werken bij Itensify. Itensify, gevestigd in Drachten, ontwikkelt en levert geavanceerde en hoogwaardige test equipment. Met onze innovatieve technologie kunnen klanten snel, nauwkeurig en economisch testen. We hebben een aantal unieke producten ontwikkeld zoals de E-Drive (elektrisch), EasyLogging software en QuickConnect. Itensify staat in de startblokken om grootschalig de internationale markt op te gaan. Ga jij ons helpen deze internationale groei te verwezenlijken?

Wat ga je doen:

Als Sales Support & Marketing Coördinator  ben je van cruciale waarde in het versterken van het merk Itensify, en daarmee voor de beoogde groei van het bedrijf. Je bent een ‘spin in het web’ als het gaat om het sales proces. Je staat in nauw contact met de accountmanagers over de opvolging van offerte-aanvragen, je ondersteunt hen in het uitbrengen van offertes en zorgt voor een adequate (interne) opvolging als offertes opdracht worden.

Daarnaast heb je de nodige kennis en ervaring op het gebied van Marketing: je optimaliseert de website en je levert leads aan bij sales die vanuit de website naar voren komen. Je ontwikkelt mailings voor klanten en prospects, je ontwikkelt nieuwe marketingmaterialen zoals brochures en productvideo’s en je beheert de social media kanalen. Kortom, een belangrijke schakel in de ambitie van het bedrijf om de komende jaren substantieel te groeien.

Wat heb je hiervoor nodig?

Je bent zowel sterk in het organiseren van en ondersteunen bij het sales proces als een specialist op het gebied van marketing. Je bent een teamplayer en je bent sterk in het verbinden van mensen. Je staat je ‘mannetje’ in een team van sales en engineerscollega’s. Op marketinggebied vind je het leuk om de huidige marketingmiddelen verder te optimaliseren en met nieuwe initiatieven te komen. Je bent enthousiast over je werk en kunt dat op een inspirerende manier op anderen overbrengen.

Verder heb je:

  • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur marketing
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Een flexibele en klantgerichte houding
  • Ervaring met WordPress en Mailchimp is een pre
  • Je spreekt en schrijft goed Engels (Duits is een pre)

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende functie in een dynamische en lerende werkomgeving. We bieden een passend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Heb je nog vragen over deze vacature neem dan contact op met Harm Munneke, Managing Director Itensify: 06 14 83 37 97.

Solliciteren