Itensify is op zoek naar een:

Sales Support & Marketing Coördinator

(32-40 uur pw)

Werken bij een dynamisch bedrijf waar innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel staat, dat is werken bij Itensify. Itensify, gevestigd in Drachten, ontwikkelt en levert geavanceerde en hoogwaardige hoge druk test equipment. Met onze innovatieve technologie kunnen klanten snel, nauwkeurig en economisch testen. We hebben een aantal unieke producten ontwikkeld zoals de E-Drive (elektrisch), EasyLogging software en QuickConnect. Itensify staat in de startblokken om grootschalig de internationale markt op te gaan. Ga jij ons helpen deze internationale groei te verwezenlijken?

Wat ga je doen:

Het profileren in een niche markt gaat niet vanzelf, we zijn ambitieus, de lat ligt hoog, met een jong, compact en dynamisch team.

Jij gaat je richten op een consistente en aantrekkelijke profilering van Itensify. Je creëert en professionaliseert alle uitingen, offline en online, en groeit met de organisatie mee. Je bent een spin in het web in de support en coördinatie van marketingactiviteiten en internal sales. Je ondersteunt bij het bereiken en enthousiasmeren van de perfecte doelgroep, van online profilering, tot het aanvullen en redigeren van teksten voor onze website, presentaties, brochures en offertes. Pakkende onderscheidende uitingen lanceer jij probleemloos en onze huisstijl, staat door jou en voor jou ‘als een huis’!

De taken van de Sales Support en Marketing Coördinator zijn gevarieerd. Je ondersteunt de sales professionals en profileert Itensify en het aanbod van de producten en diensten op een onderscheidende en aantrekkelijke manier. Daarnaast ondersteun je in het beheren van de agenda’s, assisteer je om reizen in te plannen en afspraken te organiseren in een internationale omgeving inclusief de voorbereiding van reisdocumenten. Hierdoor kunnen de sales professionals zich onbezorgd focussen op onze klanten. De Sales Support & Management Coördinator  initieert de lancering, campagnes en promotie van producten of diensten. Tevens organiseer en begeleid je de internationale beurzen en draag je zorg dat alles op rolletjes loopt.

De Sales Support & Marketing Coördinator is ook verantwoordelijk voor de telefonie, met klanten en leveranciers. Jij bent het aanspreekpunt binnen ons bedrijf en draagt zorg voor een juiste communicatie en verbinding tussen ons team en het team van onze klanten.

Wie ben jij?

Je werkt graag in een relatief klein team met verschillende disciplines en durft eigenaarschap te nemen, ook buiten je standaard takenpakket. Je voelt je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de processen, communicatie en planning. Daarnaast ben je analytisch, kostenbewust en accuraat; je hebt sterke communicatieve vaardigheden en weet onze missie bedrijfsbreed juist naar de buitenwereld te vertalen. Daarnaast ben je in staat om klantgericht te handelen. Je kunt ons en weet ons in verbinding te brengen met onze perfecte doelgroep en weet hoe je onze klanten aan ons kunt blijven binden.

Wat heb je hiervoor nodig?

  • Afgeronde MBO of HBO opleiding richting marketing en/of commercie.
  • Ervaring met innovatieve marketing, bijvoorbeeld binnen een internationale handels- of productieorganisatie.
  • Ervaring met on- en off line B2B marketing, relatiemanagement, communicatiemanagement.
  • Positionering, data-analyses en alle social media-kanalen kennen geen geheimen voor je.
  • Qua talen beheers je in ieder geval Nederlands en Engels uitstekend, Duits of een andere taal is een pré

Verder heb je:

  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Een flexibele en klantgerichte houding
  • Ervaring met WordPress en Mailchimp is een pre
  • Je spreekt en schrijft goed Engels (Duits is een pre)

Wat bieden wij

Itensify biedt jou ruimte, kansen en vrijheid om jezelf te ontwikkelen in een dynamische uitdagende functie met eventuele doorgroeimogelijkheden bij gebleken competenties en resultaten. Je bent onderdeel van de laatste technische ontwikkelingen en oplossingen die aan klanten worden aangeboden. Je bent niet alleen taakgericht, maar je helpt ook organisatorisch en communicatief mee om zo voorbereid te zijn op een sterke (internationale) groei van de organisatie. Je werkt samen met leuke, jonge gemotiveerde collega’s om Itensify naar een hoger niveau te tillen als het gaat om effectief, kwalitatief, communicatief en klantvriendelijk handelen. We bieden een passend salaris en prima secondaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Heb je nog vragen over deze vacature neem dan contact op met Hermann Egges, CEO-CCO Itensify BV: 06 50255722.

Solliciteren