Itensify is op zoek naar een:

Marketing specialist

(8 – 12 uur pw)

Werken bij een dynamisch bedrijf waar innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel staat, dat is werken bij Itensify. Itensify, gevestigd in Drachten, ontwikkelt en levert geavanceerde en hoogwaardige hoge druk test machines. Met onze innovatieve technologie kunnen klanten snel, nauwkeurig en economisch testen. We hebben een aantal unieke producten ontwikkeld zoals de ElectricalDrive, EasyLogging software en QuickConnect. Itensify staat in de startblokken om grootschalig de internationale markt op te gaan. Ga jij ons helpen deze internationale groei te verwezenlijken?

Wat ga je doen?

Het profileren in een niche markt gaat niet vanzelf, we zijn ambitieus, de lat ligt hoog, met een jong, compact en dynamisch team.
Jij gaat je richten op een consistente en aantrekkelijke profilering van Itensify. Je creëert en professionaliseert alle uitingen, offline en online. Je bent een spin in het web in de support en coördinatie van B2B marketingactiviteiten binnen een niche markt. Je ondersteunt bij het bereiken en enthousiasmeren van de perfecte doelgroep, van online profilering, tot het aanvullen en redigeren van teksten voor onze website, presentaties en brochures. Pakkende onderscheidende uitingen lanceer jij probleemloos en onze huisstijl, staat door jou en voor jou ‘als een huis’!
Je profileert Itensify en het aanbod van de producten en diensten op een onderscheidende en aantrekkelijke manier. De Marketing Specialist initieert campagnes en promotie van Itensify en de producten of diensten. Je weet op welke manier je leads genereert in een B2B niche markt.

Wie ben jij?

Je werkt graag samen in een relatief klein team met verschillende disciplines en durft eigenaarschap te nemen. Je voelt je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de processen, communicatie en planning. Daarnaast ben je analytisch, diagnostisch, accuraat en kostenbewust. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en weet onze missie bedrijfsbreed juist naar de klanten te vertalen. Daarnaast ben je in staat om de klant centraal te stellen. Je kunt ons en weet ons in verbinding te brengen met onze perfecte doelgroep en weet hoe je deze perfecte klanten aan ons kunt binden en blijven binden.

Wat heb je hiervoor nodig?

  • Afgeronde MBO of HBO opleiding richting marketing en/of commercie;
  • Ervaring met innovatieve marketing, bijvoorbeeld binnen een internationale handels- of productieorganisatie;
  • Ervaring met on- en off line B2B marketing, relatiemanagement en communicatiemanagement;
  • Positionering, data-analyses en alle social media-kanalen kennen geen geheimen voor je;
  • Qua talen beheers je in ieder geval Nederlands en Engels uitstekend, Duits of een andere taal is een pré
  • Ook starters worden uitgenodigd om te reageren!

Wat bieden wij?

Itensify biedt jou ruimte, kansen en vrijheid om jezelf te ontwikkelen in een dynamische uitdagende functie met eventuele doorgroeimogelijkheden bij gebleken competenties en resultaten. Je bent onderdeel van de laatste technische ontwikkelingen en oplossingen die aan klanten worden aangeboden. Je bent niet alleen taakgericht, maar je helpt ook organisatorisch en communicatief mee om zo voorbereid te zijn op een sterke (internationale) groei van de organisatie. Je werkt samen met leuke, enthousiaste, jonge gemotiveerde collega’s om Itensify naar een hoger niveau te tillen als het gaat om effectief, kwalitatief, communicatief en klantvriendelijk handelen. We bieden een passend salaris en prima secondaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Klein Metaal en een pensioenregeling via Pensioenfonds Metaal en Techniek.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren en heb vragen over deze vacature neem dan contact op met Hermann Egges, CCO Itensify BV: 06 502 55 722 of via e-mail hermann.egges@itensify.eu.
Wij zien uw motivatiebrief met CV met belangstelling tegemoet.

Solliciteren