Itensify is op zoek naar een:

International Field Engineer

Werken bij een dynamisch bedrijf waar innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel staat, dat is werken bij Itensify. Itensify, gevestigd in Drachten, ontwikkelt en levert geavanceerde en hoogwaardige test equipment. Met onze innovatieve technologie kunnen klanten snel, nauwkeurig en economisch testen. We hebben een aantal unieke producten ontwikkeld zoals de E-Drive, EasyLogging en QuickConnect. Itensify staat in de startblokken om grootschalig de internationale markt op te gaan. Ga jij ons helpen deze internationale groei te verwezenlijken?

Wat ga je doen?

Itensify is op zoek naar een Field Engineer. Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen en het in bedrijf stellen van nieuwe hoogwaardige test equipment, hierbij vertegenwoordig je Itensify als ambassadeur op locatie bij de klant. Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en verleen je service op locatie bij bestaande installaties. Je weet hoe je de hoogwaardige test equipment in bedrijf stelt, test en afstelt. Je voelt je verantwoordelijk voor het correct opleveren van machines en stelt alles in het werk om volgens planning en de hoge Itensify kwaliteit te leveren. Je bent een teamplayer, je werkt nauw samen met onze Head of Production, de Project Engineer en onze Service Coördinator.

Wie ben jij?

Je werkt graag in een team met verschillende disciplines en durft initiatief te nemen. Je voelt je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van projecten en processen. Daarnaast ben je analytisch, kostenbewust en accuraat; je hebt sterke probleemoplossende vaardigheden, en weet je hoe je storing moet zoeken. Daarnaast ben je in staat om klantgericht te denken. Tevens draag je zorg voor een veilige en schone werkplek. Naleving van de voorschriften is voor jou vanzelfsprekend.

Wat heb je nodig:

  • Een HBO/MBO diploma, richting werktuigbouw, besturingstechniek of mechatronica
  • Je hebt relevante ervaring als systeembouwer die ook inbedrijfstellingen uitvoert
  • Kennis van hydrauliek, elektro en mechatronica
  • Kennis van (ultra) hoge druk techniek is een pr√©
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Je spreekt goed Engels en/of Duits
  • En je bent in bezit van rijbewijs B/E
  • Wat bieden wij?

Itensify biedt jou ruimte, kansen en vrijheid om jezelf te ontwikkelen in een dynamische uitdagende functie met eventuele doorgroei mogelijkheden bij gebleken competenties. Je bent onderdeel van de laatste technische ontwikkelingen en oplossingen die aan klanten worden aangeboden. Je gaat niet alleen technisch de diepte in, maar je helpt ook organisatorisch mee om zo voorbereid te zijn op een sterke groei van de organisatie. Je werkt samen met leuke, jonge gemotiveerde techneuten om Itensify naar een hoger niveau te tillen als het gaat om effectief werken, leverbetrouwbaarheid en kwaliteit.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je kunt via onderstaande button solliciteren.
Heb je nog vragen over deze vacature neem dan contact op met Theo de Groot +31 (0)561 613 100.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren