Itensify is op zoek naar een:

Head of Production

(38 uur)
Werken bij een dynamisch bedrijf waar innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel staat, dat is werken bij Itensify. Itensify, gevestigd in Drachten, ontwikkelt en levert geavanceerde en hoogwaardige test equipment. Met onze innovatieve technologie kunnen klanten snel, nauwkeurig en economisch testen. We hebben een aantal unieke producten ontwikkeld zoals de E-Drive, EasyLogging en QuickConnect. Itensify staat in de startblokken om grootschalig de internationale markt op te gaan. Ga jij ons helpen deze internationale groei te verwezenlijken?

Wat ga je doen?

Als Head of Production leid je de productieafdeling. Je bent verantwoordelijk voor de planning en een tijdige levering van de test equipment. Je houdt je bezig met het continue optimaliseren van het productieproces met betrekking tot kwaliteit, kwantiteit en efficiency. Je draagt zorg voor een optimaal productieproces, waarbij zowel inkoopkosten als operationele kosten continue in beeld zijn om zodanig de winstgevendheid van Itensify te bewaken en te verbeteren. Je bent de spil in het voorraadbeheer, zodat het gebruik van resources zo efficiënt en effectief mogelijk is. Ook ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de apparatuur en de veiligheid in de werkplaats. Je ziet erop toe dat de werkinstructies en procedures correct worden nageleefd en je initieert verbeteringen. De werkzaamheden zullen grotendeels op de werkvloer plaatsvinden. Indien nodig spring je bij in de werkzaamheden van het team.
Als leidinggevende coach je de medewerkers en stimuleer je hen om bij te dragen aan verbeteringen. Je lost problemen op, geeft instructies en helpt om prioriteiten te stellen om een veilige en prettige werkomgeving te creëren. Je stuurt medewerkers aan op een motiverende en inspirerende manier. Je hebt als doel medewerkers met de juiste competenties, technische kennis en motivatie het beste uit zichzelf te laten halen.

Wat heb je nodig?

Je bent niet bang om initiatief te nemen en je voelt je verantwoordelijk voor een soepel verloop van de productie. Ook ben je in staat om klantgericht te denken.
Verder heb je:

  • Afgeronde HBO opleiding richting werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde.
    Of HBO niveau door ervaring verkregen.
  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Algemene ervaring in machinebouw
  • Kennis van hydrauliek, besturingstechniek en Mechatronica

Wat bieden wij

Itensify biedt jou ruimte, kansen en vrijheid om jezelf te ontwikkelen in een dynamische uitdagende functie met eventuele doorgroeimogelijkheden bij gebleken competenties en resultaten. Je bent onderdeel van de laatste technische ontwikkelingen en oplossingen die aan klanten worden aangeboden. Je bent niet alleen taakgericht, maar je helpt ook organisatorisch en communicatief mee om zo voorbereid te zijn op een sterke (internationale) groei van de organisatie. Je werkt samen met leuke, enthousiaste, jonge gemotiveerde collega’s om Itensify naar een hoger niveau te tillen als het gaat om effectief, kwalitatief, communicatief en klantvriendelijk handelen. We bieden een passend salaris en prima secondaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Klein Metaal en een pensioenregeling via Pensioenfonds Metaal en Techniek.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je kunt via onderstaande button solliciteren.
Heb je nog vragen over deze vacature neem dan contact op met: Theo de Groot CEO-COO +31 (0)561 613 100.

Solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.