Proefdruk testen

Snel & accuraat testen

Elektrisch gedreven oplossingen

Verlaag operationele kosten

Proefdruk testen

Proefdruktesten is van groot belang bij de productie en toepassing van slangen en andere druk houdende objecten. Tijdens het testen van druk houdende objecten wordt middels proefdruk testen het object op druk gebracht om te controleren of het product lekdicht is en aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet.

De verschillende soorten proefdruk testen

Tijdens het proefdruk testen wordt er gemeten of het druk houdende object lekdicht is onder een beoogde druk, gedurende een bepaalde tijd. De proefdruk testen worden uitgevoerd om te testen of slangen of andere druk houdende objecten voldoen aan de gestelde eisen. De proefdruk testen worden uitgevoerd met druktestmachines gemaakt op luchtaandrijving of elektrische aandrijving en kunnen getest worden met een testbereik tot 6000 bar.

Itensify biedt druktestmachines voor zowel slangproductie en assemblage, de olie en gas industrie en overige druk houdende objecten. Bekijk hier ons aanbod druktestmachines.

Druktestproces verbeteren? Gratis QuickScan

Itensify is dé specialist op het gebied van druktesten. Onze missie is om bedrijven te helpen de kwaliteit van hun testproces te verbeteren, wat resulteert in een veilig product voor de eindgebruiker. Ontdek samen met onze engineers hoe u uw druktestproces kunt verbeteren en versnellen en hoe u uw onderhoudskosten kunt verlagen. Vraag hier een gratis QuickScan aan.

Snelle en veilige druktesten

Wij hebben aan alles gedacht om druktesten veilig en snel uit te kunnen voeren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons aanbod en neem gerust contact met ons op bij vragen. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden.