Nieuws

Itensify Insights

Juli 2024

Deel dit artikel

Gewaardeerde lezer,

We hebben een drukke periode achter de rug en onze open dagen waren een succes! In deze editie van Insights blikken we kort terug op dit succesvolle evenement en informeren we u over de komende zomer vakantie.

En wij wensen u allen een fijne vakantie…

Wij danken u!

voor uw aanwezigheid

Afgelopen vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni hadden wij twee open dagen. Als team van Itensify willen we iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en deelname. Ook willen wij onze dank betuigen aan degenen die ons vooraf hebben geïnformeerd over hun verhindering.

EasyLogging

Op het station van Marten, onze ingenieur, had iedereen de mogelijkheid om zijn kracht te meten met behulp van EasyLogging. Het doel was om met je dominante hand zo hard mogelijk in het rode handvat te knijpen. Hieruit kwamen een aantal winnaars naar voren, wat indrukwekkende statistieken opleverde.

Eten en meer

De aanwezige foodtruck was een groot succes en we hebben met z’n allen genoten van heerlijke maaltijden. Ook de trendy zonnebril van” Itensify” bleek zeer nuttig en functioneerde optimaal bij het zonnig weer.

 

Ontwikkelingen

Onze vier afdelingen – Test Equipment, Hydro Machinery, Energy Solutions en Smart Engineering – werden aan alle aanwezigen voorgesteld en met groot enthousiasme ontvangen. Er waren veel boeiende gesprekken over onze passie voor technologie en de laatste ontwikkelingen bij Itensify. Als u om welke reden dan ook niet aanwezig kon zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken. We zullen deze informatie later dit jaar delen voor degenen die het gemist hebben. Houd daarom onze online updates in de gaten.

Zomervakantie

Wij wensen u een prettige zomer

Graag willen wij uw aandacht vestigen op het feit dat Itensify vanwege de zomervakantie van dienstverlening is gewijzigd. Vanwege de zomervakantie is Itensify gedeeltelijk gesloten.

Week 32, 33 en 34

Dit heeft betrekking op de weken 32, 33 en 34, dat wil zeggen van 5 tot en met 23 augustus. In week 33 zijn wij volledig gesloten.

Spoeddienst/ service

Gedurende week 32 en 34 zijn wij alleen bereikbaar voor spoeddienst/ service. Indien u service nodig heeft kunt u bellen met +31-643148199 of stuur een e-mail naar Service@itensify.eu.

Wij wensen u een prettige zomer en spreken u graag na 23 augustus. Na de vakantie staan wij met hernieuwde energie en enthousiasme klaar om u van dienst te zijn.

Maak je klaar!

jij bent waardevol voor ons!

Tot de volgende nieuws up-date!

Maak je klaar voor een nieuw tijdperk waarin je op de hoogte blijft. We willen u op de hoogte en betrokken houden, zodat u deel uitmaakt van Itensify. Heeft u vragen, ideeën of wilt u gewoon uw interesse in ons werk kenbaar maken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.  Uw feedback en betrokkenheid zijn ongelooflijk waardevol voor ons. We kunnen niet wachten om in de nabije toekomst nog meer spannende verhalen en inzichten met jullie te delen!”

Team Itensify