HSQ Qualification

Testbereik: tot 4000 bar (58.000 psi)

HSQ pressure test system Itensify

De HSQ Qualification hogedruk testbank voert op een veilige, ergonomische en snelle manier een druktest uit. De HSQ is de perfecte unit voor elke werkplaats die een eenvoudige, snelle en veilige druktest van hydraulische slangassemblages vereist. Ook kleppen, buizen, fittingen en andere druk houdende objecten kunnen in de HSQ worden getest. De testobjecten bevinden zich ​​in een veilige geïntegreerde testruimte..

LUCHTAANDRIJVING OF ELEKTRISCHE AANDRIJVING

De HSQ kan worden gekozen met een luchtaandrijving of een elektrische aandrijving. De elektrische aandrijving heeft veel voordelen, zoals een laag geluidsniveau, lage onderhoudskosten en een laag energieverbruik. De elektrische aandrijving is geschikt voor zware tests. Voor minder zware toepassingen wordt een lucht aangedreven systeem aanbevolen.

HANDMATIG BEDIEND OF COMPUTERGESTUURD

HSQ pressure test system ItensifyDe HSQ Standard is de handbediende versie. De HSQ Advanced is de computergestuurde versie.

De HSQ is op zichzelf staand, klaar voor gebruik en geschikt voor leidingwater als hogedrukvloeistof (neem voor andere vloeistoffen zoals olie, water/olie en water/glycol contact op met Itensify).

Kenmerken:

  • Slechts één afsluiter om de druk af te laten
  • Manometer met veiligheidsglas, de Advanced heeft een druksensor
  • Gemakkelijk af te lezen en te bedienen dankzij het schuine paneel met duidelijke instructies
  • Veilige testruimte: L= 1400 mm, D= 720 mm, H= 1300 mm
  • Gemakkelijke en nauwkeurige drukinstelling
  • Continuïteit door hoogwaardige, slimme en solide systeemopzet
  • Duurzaam door RVS frame en panelen

Kwaliteitscontrole

Be one step ahead in quality control

Itensify verkoopt niet alleen druktestsystemen, we gaan een stap verder. Wij bieden een oplossing voor de gehele kwaliteitscontrole. Naast het vernieuwende druktestsysteem bieden wij tevens een oplossing voor het digitaliseren van het testproces (data-acquisitie) én het sneller aansluiten van het testobject met behulp van QuickConnect. Dit concept noemen we ‘The total circle of quality control’.

Meer weten

Data acquisition, QuickConnect, Test system