druktesten van leidingen

Snel & accuraat testen

Elektrisch gedreven oplossingen

Verlaag operationele kosten

Druktesten van leidingen

Testen of een leiding sterk genoeg of lekdicht is? Dan zijn onze druktestsystemen de oplossing. Onze testsystemen voeren een eenvoudige, snelle en veilige druktest van leidingen uit.

Druktestoplossingen

Onze producten variëren van draagbaar (compact lichtgewicht) en verplaatsbaar (trolley) tot stationair, geschikt voor het gebruik in uw werkplaats of op locatie. Door middel van onze innovatieve druktestsystemen kunt u snel, nauwkeurig én economisch testen. Voor het druktesten van leidingen is de HSP Pro een geschikte oplossing. De HSP Pro is de perfecte unit voor uw werkplaats en is breed inzetbaar; leidingen, buizen, vaten, ketels, fittingen en andere druk houdende objecten kunnen worden getest. De HSP pro heeft een eenvoudige bediening via het bedieningspaneel. Het testproces kan daarnaast geoptimaliseerd worden door het toevoegen van een extra lagedrukpomp, EasyLogging software of barstbox. De HSP pro is een op zichzelf staande unit en direct klaar voor gebruik, met leidingwater als hogedrukvloeistof. Heeft u andere vloeistoffen zoals olie, water/olie en water/glycol? Neem dan contact met ons op.

druktesten van leidingen

The total circle of quality control

Wij verkopen niet alleen druktestsystemen voor slangen en leidingen, maar gaan een stap verder. Dit doen wij door een oplossing te bieden voor de gehele kwaliteitscontrole. Zo bieden wij een oplossing voor het digitaliseren van het testproces (data-acquisitie) en het sneller aansluiten van het testobject met behulp van QuickConnect. Dit concept noemen wij: the total circle of quality control. Lees meer over dit concept.

Benieuwd naar onze druktestsystemen voor slangen en leidingen?

Wilt u meer informatie over onze druktestsytemen en oplossingen of wilt u graag sparren over de mogelijkheden? Onze engineers staan voor u klaar en kunnen u een passend advies geven. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Enjoy the innovations and be one step ahead in pressure testing!