druktesten met water

Snel & accuraat testen

Elektrisch gedreven oplossingen

Verlaag operationele kosten

Druktesten met water

Itensify biedt verschillende druktestoplossingen met (leiding) water. Onze druktestoplossingen zijn direct klaar voor gebruik en daardoor kunt u eenvoudig en snel een druktest uitvoeren. De oplossingen zijn geschikt voor iedere werkplaats, afhankelijk van de testfrequentie en aantallen te testen objecten hebben wij verschillende oplossingen.

Onze druktestoplossingen met water voor de slangenindustrie

Wij leveren verschillende geavanceerde oplossingen voor het druktesten met water in de slangenindustrie. Onderstaand zijn een aantal van onze producten uitgelicht. Benieuwd naar al onze oplossingen? Bekijk ze hier.

HSE Eco: testbereik tot 3000 bar

De HSE Eco is een druktestoplossing voor als u niet dagelijks test, maar wel veilig en snel een test wilt uitvoeren. Het is een perfecte oplossing voor in uw werkplaats en is eenvoudig te bedienen met duidelijke instructies. Hij is geschikt voor het testen met leidingwater. Bekijk alle specificaties of download de brochure.

HSS: testbereik tot 4000 bar

De HSS heeft een testbereik tot 4000 bar en kan net als de HSE eco verschillende druk houdende objecten testen. Van slangen, afsluiters, leidingen tot fittingen. De testobjecten bevinden zich in een veilige geïntegreerde testruimte. De HSS is geschikt voor water als hogedrukvloeistof en is eenvoudig te bedienen en de druk is eenvoudig af te lezen. De HSS is voorzien van een test- en retour aansluiting, waarbij de ontluchting goed te controleren is. Snel en veilig testen met de HSS. Bekijk de video voor meer informatie.

HSP Pro: ideaal voor grote slangen, testbereik tot 6000 bar

De HSP pro is een hogedruk testbank die op een veilige, ergonomische en snelle manier een druktest uitvoert. De HSP Pro kan gekozen worden met een luchtaandrijving of een elektrische aandrijving tot 4000 bar of een elektrische aandrijving tot 6000 bar. Een elektrische aandrijving heeft veel voordelen, zoals een laag geluidsniveau, lage onderhoudskosten en een laag energieverbruik.

Meer informatie over druktesten met water?

Wij hebben een breed scala aan oplossingen voor druktesten. De testen worden altijd veilig en snel uitgevoerd. Benieuwd naar wat onze producten voor u kunnen betekenen? Bekijk onze druktestoplossingen of neem contact met ons op. Onze engineers adviseren u graag over onze mogelijke oplossingen.