Demo dagen Itensify

Snel & accuraat testen

Elektrisch gedreven oplossingen

Verlaag operationele kosten

Geachte relatie,

Wellicht kent u ons als producent van druktestunits die het testen op ultrahoge drukken mogelijk maakt. 3000, 4000 en zelfs 6000 bar is hele “normale” business voor ons, daar draaien we de hand niet voor om.

Echter, Itensify heeft meer te bieden, vooral ook voor de industriële sector. Daar waar de drukken van 16, 24 en 90 bar met grote regelmaat voorgeschreven worden. Daar waar certificering en hercertificering jaarlijkse kost zijn. Daar waar op locatie het uiterste wordt gevraagd van machine én bediener. Tijd is geld, en tijd is schaars, zeker als u ter plaatse de werkzaamheden uitvoert.

Itensify wil u graag kennis laten maken met dé testoplossing voor deze lagere drukken, de TPE Lagedruk testunit. Met groot leidingwerk, grote aansluitingen en grote afsluiters is dit de machine om uw groot-volume slangen en leidingwerken te testen.

Op woensdag 30 november en donderdag 1 december 2022 bent u daarom van harte uitgenodigd om de demodagen van deze unit bij te wonen. We willen u tijdens deze dagen laten zien wat een gebruiksvriendelijk, nauwkeurig en vooral snel test proces kan betekenen.

Neem dus gerust uw eigen ingebonden slangen mee, voorzien van aansluitingen die op 3/4 BSP (F) passen.

Wij heten u van harte welkom op De Hemmen 19 in Drachten op de genoemde dagen van 9 tot 16 uur. Vanzelfsprekend wordt er voor een hapje en drankje gezorgd. Aanmeldingen (met hoeveel personen) ontvangen wij graag via roel.vanee@itensify.eu

Met vriendelijke groet,

Gertjan Swieringa, Project engineer
Roel van Ee, Sales manager

Bekijk hier de product flyer van TPE LD