Logo Itensify
Logo Itensify met ISO 9001

Nieuws - Friese nuchterheid over de grens

Itensify is een bedrijf met internationale ambities. Wij zijn in rap tempo bezig om in het buitenland nieuwe markten aan te boren. Verschillende landen hebben inmiddels met onze innovatieve testsystemen kunnen kennismaken. En nu hebben we nu onze pijlen gericht op Zuid-Amerika.

Je producten de grens over brengen gaat verder dan iets aanbieden tegen de juiste prijs en kwaliteit. Het draait ook om het opbouwen van relaties met je klanten in andere culturen. Ons doel is met wat Friese nuchterheid bedrijven écht verder te helpen. Want hoewel wij graag voorop lopen in ontwikkelingen, zijn alle stappen die we zetten wel gebaseerd op een gezonde nuchtere inslag. Onze testsystemen moeten goed en duurzaam zijn, onze klanten moeten er baat bij hebben en het moet bijdragen aan de continuïteit van het bedrijf. Pas dan willen wij leveren. En omdat wij geen grote multinational zijn, kunnen we snel reageren op vragen uit de markt en inspringen op behoeftes van de klant.

 

En zo kwam de Friese nuchterheid van Itensify ook terecht in Zuid-Amerika, waar we druk bezig zijn met het ontwikkelen van ons netwerk. Met heel veel trots mochten wij de afgelopen weken onze eerste test unit aan Zuid-Amerika leveren. Om een veilige overtocht te garanderen, moest de volautomatisch luchtgedreven test unit nog wel even zeevrachtwaardig verpakt worden. Hierna was hij klaar voor de grote oversteek over de Atlantische oceaan. Bon voyage!

 Itensify BV
Zeeweegbree 11
8472 BD Wolvega
Holland
(0561) 613100
info@itensify.eu
Itensify pand office
© 2018 Itensify - High pressure & Flow control systems / SkarWeb